Overzicht
meer nieuws

Dutch Electro LED armaturen in Wegenwacht auto’s

Sinds een aantal maanden maakt de ANWB in haar nieuwe VW T6 Wegenwacht auto’s gebruik van de LED verlichting van Dutch Electro. 

De auto’s zijn zowel voorin bij de bestuurder, alsmede achterin bij de werk- en opslagruimten voorzien van onze betrouwbare en energiezuinige LED verlichting. Ook de binnenzijde van de achterklep is voorzien van LED verlichting, zodat tijdens werkzaamheden bij geopende achterklep het werkveld van de ANWB Wegenwacht goed is verlicht.

Cabine
De ANWB heeft gekozen voor het DISC opbouwarmatuur met geïntegreerde schakelaar voor in de cabine. Hiermee kan de Wegenwacht ook het noodzakelijke bureauwerk goed in zijn auto verrichten.

Werk- en opslagruimten
In de werk- en opslagruimten waar de onderdelen en het gereedschap worden opgeborgen, zijn aan beide zijden van het voertuig twee Track armaturen geplaatst, waarmee alles goed wordt uitgelicht zodra de schuifdeuren worden geopend.

Achterklep
Aan de binnenzijde van de achterklep heeft de ANWB gekozen voor twee korte uitvoeringen van ons waterdichte Track 40 WT armatuur.
Bij geopende achterklep stralen deze LED armaturen schuin naar beneden, waardoor het gehele werkveld onder de achterklep en een deel van de binnenzijde uitstekend verlicht worden.

overzicht