Overzicht
meer nieuws

Levertijd Dutch Electro

Velen van u zullen reeds hebben gemerkt dat de economie aantrekt. Ook de automotive en transportsector groeit, waardoor wij op dit moment veel werk hebben.

Uiteraard zijn wij blij met deze groei en nemen maatregelen om onze klanten op tijd te leveren. Dit houdt in dat wij extra personeel aannemen en investeren in productieautomatisering. Daarnaast willen wij u vragen om -indien mogelijk- hiermee rekening te houden bij de planning van projecten en het plaatsen van bestellingen.

Zoals u weet worden alle Dutch Electro verlichtingsarmaturen geassembleerd in onze eigen productielocatie in Nederland. Na ontvangst van uw bestelling worden de verlichtingsarmaturen geproduceerd (assemble to order). Wij hebben alle losse onderdelen op voorraad, maar om een armatuur te produceren moeten onder andere aluminium profielen worden afgezaagd, LED modules gemonteerd worden en moet het armatuur getest worden.
Dankzij deze wijze van produceren kunnen wij inspelen op klantspecifieke wensen, waarbij u met een korte levertijd van normaliter 10 werkdagen rekening moet houden (excl. transporttijd).

Mocht onze levertijd niet helemaal passen binnen uw planning, dan is er altijd maatwerk mogelijk. Schroom dus niet om bij leverproblemen contact met ons op te nemen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

overzicht